10 weken fit programma

MAARSSEN - Zet de eerste stap naar een gezondere leefstijl! Fysio Sport & Training 'Vechtstede' heeft een 10 weken fit programma, wat het heel laagdrempelig maakt om te starten met meer bewegen en een gezondere leefstijl. Het 10 weken fit programma, verkleint die eerste stap naar meer bewegen. 'Als u dit programma volgt wordt het heel makkelijk om de norm voor gezond bewegen te halen. Het is een laagdrempelig programma van tien weken dat automatisch stopt.'

Tijdens het programma gaat u twee keer per week onder begeleiding van fysiotherapeuten zelfstandig aan de slag met uw individuele trainingsschema. U komt gedurende de tien weken van het programma twee keer per week een uur sporten.

Het programma start met een individuele intake en wordt afgesloten met een eindmeting. Bij de intake en de eindmeting worden meerdere tests afgenomen, waaronder het meten van de bloeddruk, longfunctie en het uithoudingsvermogen. Hierdoor ontstaat een goed beeld van uw fitheid en kunt u na tien weken zelf zien wat het programma heeft betekend voor uw fitheid.

Fysio Sport & Training 'Vechtstede' biedt dit 10 weken fit programma aan voor €79,-. Kijk op www.fysiosportentraining.nl voor meer informatie of meld u aan via tel: 0346-287660.

Meer berichten