Foto: Leo Bloemhard

Afscheid van Computercafé en voorzitter in de Driestroom

REGIO - De sleutel van de kamer van het Computercafé in de Driestroom is op 15 januari overgedragen aan de heer Schackman van Zorggroep De Vechtstreek. De vrijwilligers van het Stichtse Vecht Computer Café hebben nu officieel afscheid genomen van de Driestroom met mooie toespraken van Hans Grooten en Jeroen Schackman waarin zij refereerden aan de vele jaren waarin het SCC vele inwoners van Breukelen en omgeving met digitale problemen en cursussen heeft kunnen helpen in de Driestroom.

Hans Grooten heeft als voorzitter het afgelopen jaar zeer veel werk verricht om de overgang naar de bibliotheek goed te laten verlopen. Hans stopt als vrijwilliger bij het SCC en gaat zich nu aan andere activiteiten wijden. Er is ook afscheid genomen van enkele andere vrijwilligers. Het SCC is blij dat zij zoveel jaren met enthousiasme hun digitale kennis hebben ingezet voor de inwoners van Breukelen en het SCC.

De activiteiten worden onverminderd voortgezet in de bibliotheken in Breukelen en Maarssen dorp. Meer informatie op www.bibliotheekavv.nl.

Meer berichten