Logo vechtstroom.nl


Foto: m.boot

Schilderen met acrylverf

BREUKELEN - Welzijn Stichtse Vecht organiseert op de eerste en vierde woensdag middag van de maand workshops ‘ schilderen met acryl verf’. (24 januari, 7 en 28 februari, 7 en 28 maart) Lijkt het u leuk om te schilderen met acrylverf, dan kunnen de vrijwilligers Lia en Yvonne u begeleiden om er een creatief werkstuk van te maken.

"We gaan kleuren mengen en iedereen is vrij om te schilderen wat hij of zij wil. Of het nu abstract of een figuur is. Met of zonder voorbeeld en op verschillende maten van papier of doek. Het zijn geen lessen, maar u krijgt aanwijzingen over kleuren, licht en donker nuances, schaduwen enz. Het maakt niet uit of u weinig/geen ervaring heeft, of dat u al een tijdje schildert want met oefenen en experimenteren ontdekt u hoe leuk het is om met Acrylverf te werken."

Schilderen met acrylverf is van 14.00-16.00 uur in ‘Het Trefpunt’, ’t Heycop 2 te Breukelen. Verstandig is het om een schort of oud overhemd mee te nemen, voor verf, kwasten, papier en doek wordt gezorgd. De kosten zijn € 7,50 per keer, dit is inclusief alle materialen en exclusief de thee/koffie. U kunt zich aanmelden bij Marijke Boot, Welzijn Stichtse Vecht, telefoonnummer 0346-290710 of m.boot@welzijnsv.nl, zie ook op www.welzijnstichtsevecht.nl. "Wij heten u van harte welkom!"

Meer berichten

Shopbox