Logo vechtstroom.nl


Paul Brussaard is gevraagd de Preek van de leek te houden tijdens de Top2000 kerkdienst
Paul Brussaard is gevraagd de Preek van de leek te houden tijdens de Top2000 kerkdienst

Preek van de leek tijdens de Top2000 kerkdienst

MAARSSEN - Dit jaar zal voor het eerst tijdens de Top2000 kerkdienst een "Preek van de leek” gehouden worden. Ondernemer en hulpverlener Paul Brussaard zal vanuit zijn eigen levenservaring een tien minuten preek houden. Paul kan boeiend en enthousiast vertellen over het waarmaken van dromen. Dromen van een volstrekt ander leven, een onmogelijk avontuur, dromen van dingen die niet voor je lijken te zijn weggelegd...

Zelf had hij een droom om een mooie reis te combineren met een goed doel, één schooltje bouwen in een arm land. Uiteindelijk werd het een mega-operatie: 12 landrovers, 72 bevlogen deelnemers en tonnen aan sponsorgeld. Daarmee konden onderweg maar liefst 43 kinderprojecten worden gefinancierd. Hij ontdekte hoe je uiteindelijk je droom kunt waarmaken zonder angsten, zonder mitsen en maren, zonder belemmeringen. Hoe je door het verwezenlijken van je dromen zelf kunt groeien en iets voor anderen kunt betekenen. Daarover zal hij in zijn preek in de Top2000 kerkdienst vertellen aan de hand van het lied Sunrise van Norah Jones. Een inspirerend begin om daarmee een nieuw jaar in te gaan.

Paul Brussaard is directeur van Brussaard chauffeursdiensten en het opleidingsinstituut Bruseco, gevestigd in Maarssen. De Top2000 kerkdienst is vrijdagavond 29 december om 19.30 uur in de Open Hof. De toegang is vrij, er is een collecte voor Warchild. Na afloop is er een afterparty met een hapje en drankje. Iedereen is van harte welkom.

Reageer als eerste
Meer berichten