Logo vechtstroom.nl


Proef de warme kerstsfeer bij Kerstconcert Maarssen

In de Dorpskerk aan de Kerkweg vindt vrijdag 15 december om 20.00 uur het 13e kerstconcert plaats, georganiseerd door Lions Club Maarssen. Professionele, veelbelovende musici en jong talent brengen dit jaar een gevarieerd programma.

MAARSSEN - Brandon Delagraentiss is een veelzijdige zanger, onder meer bekend van ‘The Voice of Holland’ en Dino. Samen met The People’s Chorus zingt hij een mix van traditionele Black Gospel, R&B en Pop waarbij het haast onmogelijk is om stil te zitten. Onder leiding van Pim Wittenberns heeft de Booming Big Band speciaal voor dit concert een swingend repertoire aan kerstmuziek ingestudeerd.

Het ensemble Barok langs de Vecht heeft zich tot doel gesteld barokmuziek terug te brengen naar de Vechtstreek. Deze winnaars van de Cultuurprijs Stichtse Vecht 2013 spelen stukken van Bach en Michel Corette. Lokaal talent Esra de Lange zal enkele stukken op de harp spelen.

De opbrengst uit toegangskaarten en sponsoring wordt geschonken aan het Johannes Hospitium in Vleuten. Lions Club Maarssen bestemt de opbrengst al jaren voor het hospitium en onderstreept daarmee haar bewondering en waardering voor de begeleiding, die hier aan mensen in de laatste levensfase wordt gegeven.

Na afloop van het concert is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in ’t Trefpunt achter de Dorpskerk. Kaarten voor het concert kosten € 15,00 (kinderen t/m 11 jaar € 7,50) en zijn te koop per email: kaartverkoop@kerstconcertmaarssen.nl of via www.kerstconcertmaarssen.nl. Op deze website is ook uitgebreide informatie over het Kerstconcert Maarssen te vinden.

Meer berichten

Shopbox