Logo vechtstroom.nl

Alzheimer Café Maarssen

De vrijwilligers van het Alzheimer Café Maarssen nodigen u van harte uit voor een Café-avond met Theater Expres. De avond vindt plaats op dinsdag 21 november 2017

De voorstelling gaat over allerlei situaties waar mensen met dementie en hun mantelzorgers in terecht kunnen komen.

De theatergroep betrekt de bezoekers van het Alzheimer Café bij de voorstelling door hen zelf situaties aan te laten dragen en die na te spelen. De bezoekers (mensen met de ziekte dementie en hun mantelzorgers) mogen ook de scenes veranderen door in te grijpen. Naast de herkenning ontstaat ook een breder inzicht in mogelijkheden, do’s en dont’s en is er ook ruimte voor emotie van een lach tot een traan. De locatie: De Vondel, Vondelstraat 51, 3601 EX Maarssen, (naast woonzorgcentrum Maria Dommer).

Het Alzheimer Café is een maandelijks trefpunt voor mensen met dementie, mantelzorgers, hulpverleners, professionals en andere belangstellenden. De bijeenkomsten vinden elke derde dinsdag van de maand plaats van 20.00 tot 21.30 uur en is gratis te bezoeken.

Tevoren aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur. Wij zijn te bereiken via het mailadres: alzheimercafemaarssen@hotmail.com

Deze theatervoorstelling wordt gesubsidieerd door de gezamenlijke giftencommissies van Stichting Het R.C. Maagdenhuis en Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms.

Meer berichten

Shopbox