Logo vechtstroom.nl


Griezelen in ‘t Kikkerfort

Spoken, skeletten, een killer clown en andere griezels zorgde voor een spannende avond in ’t Kikkerfort. Meer dan 350 bezoekers griezelden in de donkere gangen en kleedkamers en danste op de muziek in het zwembad tijdens de tweede Halloween Discoparty.

De griezelavond ging van start om 18:00 uur. Iedereen die had gekozen voor het speciale arrangement kon vanaf dat moment een hapje eten in de Brasserie. Je werd daar bediend door griezelig aardige medewerkers in bijpassend kostuum. Om 19:00 uur ging de disco van start in het zwembad. Voordat je het zwembad had bereikt moest je echter wel je angsten overwinnen in de donkere gangen en kleedkamers. Heksen en geesten zorgden ervoor dat het omkleden nog nooit zo spannend was. Sommige kinderen konden hier geen genoeg van krijgen en bleven de geesten de hele avond uitdagen.

In het zwembad werden de plaatjes gedraaid door een angstaanjagende clown. Dit weerhield veel kinderen er echter niet van hun favoriete muziek aan te vragen. Samen met een aantal griezels werd er volop gedanst op de muziek. Zwemmen kon natuurlijk ook gewoon in het recreatiebad. Het was een geslaagde en drukbezochte Halloween party. Om 21:00 uur verdwenen alle griezels weer om pas volgend jaar met Halloween weer terug te keren.

Meer berichten

Shopbox