Logo vechtstroom.nl


Lustrumeditie Beursvloer krijgt bijzonder tintje

Breukelen - Voor de vijfde keer wordt donderdag 2 november de maatschappelijke Beursvloer Stichtse Vecht gehouden. Deze lustrumeditie heeft een bijzonder tintje, want de winnaar van de Ondernemersprijs Stichtse Vecht, Albert Schulp van Schulp Vruchtensappen, verricht samen met de burgemeester de openingshandeling.

De Beursvloer vindt plaats bij Pauw Bedrijven aan De Corridor in Breukelen en alle ondernemers en maatschappelijke organisaties mogen meedoen. Steeds meer bedrijven willen op een creatieve manier een bijdrage leveren aan de maatschappij. Door deel te nemen aan de maatschappelijke Beursvloer kan een bedrijf iets doen voor een vrijwilligers- of maatschappelijke organisatie.

Bedrijven hebben deze organisaties veel te bieden op het gebied van diensten, kennis, materialen en faciliteiten en dat kan hen weer een leuke of nuttige tegenprestatie opleveren.

De Beursvloer heeft in de afgelopen jaren al meer dan 1.000 matches opgeleverd. "Stuk voor stuk prachtige voorbeelden", aldus wethouder Linda van Dort, één van de ambassadeurs van de Beursvloer. Wat dacht u van de realisatie van een echte bijenstal op de dierenweide in Breukelen of helpende handen van gemeenteambtenaren bij de Kledingbank Stichtse Vecht? Alle bedrijven en maatschappelijke organisaties in Stichtse Vecht zijn uitgenodigd mee te doen.

Om 16.30 uur wordt de openingshandeling verricht. Aanmelden en info: www.beursvloerstichtsevecht.nl.

Meer berichten

Shopbox