Logo vechtstroom.nl


Muziektheater LOS speelt voorstelling in Breukelen

Theater on Tour gaat nog een keer helemaal LOS!
Houd zaterdagavond 7 oktober vrij in uw agenda!

Theater on Tour is weer terug. Dit keer met een spetterende voorstelling op één locatie in Breukelen. We zijn er trots op dat wij ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring in de programmering van goede acts ook dit keer hebben kunnen inzetten en de dames van LOS hebben weten te strikken. Voor de dames is het na een aantal jaren tijd voor VASTigheid en de komische weg hiernaartoe delen zij graag met het publiek in Stichtse Vecht. De drie dames zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.

De meiden van LOS muziektheater; Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje Engelhard, vonden elkaar op het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens hun studie speelden ze al regelmatig op de meest uiteenlopende gelegenheden. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater.

In 2009 richtten ze Stichting LOS Muziektheater op en werd de eerste stap richting het theater gezet met deelname aan o.a. het Amsterdams Kleinkunst Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Vanaf toen stonden zij in de theaters. Eerst met hun voorstelling Lijf On Stage (2010-2012). Vervolgens kwamen FCKD (2012-2014) en Total LOS (2014-2016). Op dit moment touren zij met hun nieuwe voostelling VAST, geregisseerd door Silvester Zwanenveld. En de recensies liegen er niet om:

..."Met ‘VAST’ hebben ze mij overtuigd op dit moment wel een der beste muzikale cabaretgroepen te zijn die in ons land actief is. ... Je mag met gerust hart stellen dat dit echte kleinkunst IS van het hoogste niveau."...

Na de voorstelling van LOS kunnen de voetjes van de vloer. DJ Triplets, een heuse eeneiige drieling, zorgt voor een spetterende afsluiting. Vol enthousiasme zorgen Jordao, Delano en Romario er voor dat je niet stil kunt blijven staan. We gaan nog een paar uurtjes los (tot 01 uur) op een mix van hedendaagse en back-to-the-80’s & 90’s muziek.

De voorstelling begint op zaterdagavond 7 oktober om 20.30 uur in het Parochiehuis te Breukelen. Een kaartje kost € 12,50 inclusief de aansluitende disco. Reserveren kan via reserveren@theaterontour.nl. Je krijgt een bevestiging per mail en je kaarten liggen dan klaar bij de kassa vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Let op, contant afrekenen, pinbetaling helaas niet mogelijk. Kaartjes kunnen ook direct gekocht worden vanaf twee weken voor de voorstelling bij Boekhandel Van Kralingen.

Meer informatie over Theater on Tour en het reserveren van kaarten vindt u op www.theaterontour.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox