Logo vechtstroom.nl


Ladies Night en Familiedag Maarssen

Leuke stands, optredens, workshops, aantrekkelijke acties en een winactie met een spetterende prijs, dat gaat er gebeuren tijdens de Ladies Night en Familiedag Maarssen op 20 en 21 oktober!

Voornamelijk lokale ondernemers presenteren zich tijdens deze 2 dagen. U treft er o.a. cadeau artikelen, de laatste modetrends, voetreflextherapie, pedicure, beauty, kinderkleding, huishoudelijke artikelen en LocalFirst. Onder het mom, “What’s spent in Maarssen stays in Maarssen”, profiteert u hier van exclusieve kortingen en acties van lokale aanbieders uit Maarssen. Per dag zullen er verschillende deelnemers staan.

Tijdens de Ladies Night kunt u een workshop Hotfix volgen. Heeft u een kledingstuk in de kast hangen die een make over kan gebruiken? Indien u hieraan wilt deelnemen kunt u zich via info@fashion-gift.nl aanmelden!

Tijdens de Familiedag zijn er kinderactiviteiten en staan voor de heren de Mazda auto’s in de spotlight!

Op beide dagen is er een spetterend dansoptreden van Dansstudio van Harten en is er een modeshow verzorgd door NatasFashion en Only M Fashion4all.

De toegang is gratis en voor de eerste 50 klanten is er een leuke goedgevulde goodiebag op te halen bij de standhouders. Er is beide dagen een prijsvraag met een unieke uitdagende hoofdprijs!

Wilt u ook deelnemen aan dit evenement dan kunt u contact opnemen met evenementenorganisatie Bruisend, www.bruisend.nu waar u ook kunt inschrijven. Of bel: 06-14733229

De Ladiesnight vindt plaats op vrijdagavond 20 oktober van 18:30 tot 21:00 en de Familiedag Maarssen op 21 oktober van 13:00 tot 17:00 uur.

Locatie: Knoop Maarssen

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox