Logo vechtstroom.nl


Leo Vonk (links) neemt de bedrijfskleding in ontvangst van Peter Prins, directeur van Prins Schoonmaakdiensten.
Leo Vonk (links) neemt de bedrijfskleding in ontvangst van Peter Prins, directeur van Prins Schoonmaakdiensten. (Foto: De Fietsboot)

Prins schoonmaakdiensten sponsort Fietsboot met bedrijfskleding

De Fietsboot kreeg vrijdag 24 juni 'bedrijfskleding' van een nieuwe sponsor. "De fietsboot werkt geheel op eigen kracht, zonder subsidies. We zijn dan ook heel blij dat we een kledingsponsor hebben gevonden in Prins Schoonmaakdiensten", vertelt Hans van der Pas, vrijwilliger bij de Fietsboot.

STICHTSE VECHT - Peter Prins, directeur van Prins Schoonmaakdiensten uit Maarssen, reikte zelf vrijdag de bedrijfskleding uit aan Leo Vonk, voorzitter van Stichting Veerdiensten op de Vecht, de exploitant van de Fietsboot.

Stichting Veerdiensten op de Vecht is een stichting ter ondersteuning van de ontwikkeling van kleinschalige recreatie op en langs de Vecht. Het initiatief wordt door de overheden Stichtse Vecht, Wijde meren en Weesp ondersteund met sympathie.

Geweldig initiatief

In zijn praatje gaf Peter Prins aan dat hij de fietsboot een geweldig initiatief vindt en een toevoeging voor de duurzame fiets- en wandeltoerist in onze streek.

De Fietsboot is zeer erkentelijk voor de sponsoring door Prins Schoonmaakdiensten. De shirts zullen met plezier en trots worden gedragen!

De Fietsboot zoekt vrijwilligers

In verband met uitbreiding van de dienstregeling is de fietsboot weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zowel schippers als opstappers worden uitgenodigd te reageren.

Meer informatie over de fietsboot en om u aan te melden als vrijwilliger kunt u vinden op www.defietsboot.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten