Logo vechtstroom.nl


Schrijf je vandaag nog in voor de 71e Vechtloop, die plaatsvindt op 29 augustus.
Schrijf je vandaag nog in voor de 71e Vechtloop, die plaatsvindt op 29 augustus. (Eigen foto)

Schrijf je vandaag nog in voor de Vechtloop op 29 augustus!

Schrijf je vandaag nog in voor de 71e editie van de Vechtloop op 29 augustus! Elk jaar weer een druk bezocht sportief evenement in het hart van Maarssen, waar gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

MAARSSEN - Qumey metaalindustrie BV uit Maarssen heeft als hoofdsponsor opnieuw een belangrijke bijdrage geleverd aan de voorbereidingen. De organisatie hoopt veel jeugdige lopers te zien.

Schrijf je in met je vriendengroep, je klas of sportteam voor de 1,5 of 3 km. Ben je wat ouder en durf je de uitdaging aan, ga dan voor de 5 of 10 km. Volwassenen kunnen kiezen uit 5 of 10 km (start 19.30 uur).

Voorinschrijving

Op www.vechtloop-maarssen.nl vind je alle informatie en de mogelijkheid tot voorinschrijving. Hierdoor kun je op de avond van de loop snel je startnummer ontvangen. De voorinschrijving is mogelijk t/m vrijdag 25 augustus. Je kunt ook op de avond van de loop vanaf 17.30 uurop het Nassauplein terecht voor de inschrijving. Ook dit jaar krijgt elke deelnemer na afloop een gratis T-shirt. 

Uit de opbrengst van de inschrijving gaat 500,- euro naar De Zonnebloem afdeling Maarssen. Veel vrijwilligers en sponsoren zullen weer hun onmisbare bijdrage leveren aan dit evenement. En zien u op 29 augustus graag als loper of als supporter langs de route.

Reageer als eerste
Meer berichten