Logo vechtstroom.nl


De start van de kleine skeelerronde Familieroute in 2016. Dit jaar kan er ook eerst gezwommen worden, zodat de deelnemers een Duathlon doen.
De start van de kleine skeelerronde Familieroute in 2016. Dit jaar kan er ook eerst gezwommen worden, zodat de deelnemers een Duathlon doen. (Foto: Ria van Vredendaal)

Skeeler- en Loopronde Maarssenbroek in een nieuw jasje

Achter de schermen wordt heel hard gewerkt om ook dit jaar van de Skeeler- en Loopronde in Maarssenbroek een feest te maken! En er gaan nieuwe dingen gebeuren.

MAARSSENBROEK - Zo is er de samenwerking met het Safarifestival en kunnen deelnemers aan de Skeeler- of loopronde ervoor kiezen om hun activiteit om te zetten in een ware duathlon! Deelnemers kunnen er dit jaar namelijk voor kiezen om vooraf aan het skeeleren of lopen een aantal banen te zwemmen in zwembad Safari op Bisonspoor.

De Skeeler- en Loopronde wordt gehouden op 10 september, gelijk met het Safarifestival. Het wordt die dag dus één groot sportief festijn met als doel: heel Maarssen in beweging. Bovendien valt het evenement samen met de Nationale Sportweek.

Rollende Ronde

Maar ook voor mensen die minder goed ter been zijn is gedacht. De rollatorronde is omgetoverd in de Rollende Ronde: mensen met rollator of in een rolstoel kunnen nu beiden deelnemen.

Het belooft in ieder geval één groot feest te worden met nog veel meer verrassingen! Inschrijven kan vanaf 1 juli via www.skeelerrondemaarssenbroek.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten