Eén van de optredens tijdens de benefietmiddag voor Stinica in de Heilige Hartkerk te Maarssen.
Eén van de optredens tijdens de benefietmiddag voor Stinica in de Heilige Hartkerk te Maarssen. (Foto: Stinica)

Benefietmiddag in Maarssen levert mooi bedrag op voor Stichting Stinica

In de Heilig Hartkerk in Maarssen vond zaterdag 10 juni een korenbenefietmiddag plaats. De benefietmiddag was georganiseerd door stichting Stinica om geld in te zamelen voor de bouw van een extra lokaal voor Mexicaanse straatkinderen uit Oaxaca. De middag heeft het mooie bedrag van 764,20 euro opgeleverd.

MAARSSEN - In haar emotionele welkomstwoord zei voorzitter Silvia de Groot-Ruiz: "Deze korenbenefietmiddag is een perfecte afsluiting van mijn reis naar Mexico, naar centrum Canica, twee weken geleden." Zij bezocht daar het project waar dit geld voor is bedoeld.

Tijdens de benefietmiddag traden popkoor Zuilen, De Vechtsche Parels, Het Lake District Sound en het Grachtenkoor op. Door het verschillende repertoire van de vier koren kon er naar een gevarieerd programma geluisterd worden. Gevoelige nummers werden afgewisseld met vrolijke meezingers.

Gezellig

In de pauze werd de stand van Silvia de Groot-Ruiz druk bezocht om een praatje te maken over haar werkbezoek of iets te kopen van de uit Mexico meegebrachte spullen.

De middag werd door alle koren gezamenlijk afgesloten met het vrolijke lied 'Laat de zon in je hart'. Er kan met plezier worden teruggekeken op een gezellige en geslaagde benefietmiddag.

Meer informatie over stichting Stinica kunt u vinden op: www.stinica.nl.

Meer berichten