• Alles
  • (1)
    Theater

Kerstverhalen beluisteren in Studio Idee

woensdag 18 december 10:30 uur

onbekend (van pixabay.com)

Op woensdag 18 december bent u van harte welkom bij Studio Idee om te komen luisteren naar Kerstverhalen, verteld door Arnold Gelderman. De vertelling vindt plaats tijdens de wekelijkse open koffieochtend, een laagdrempelige ontmoeting voor alle inwoners van Loenen aan de Vecht en omstreken. Elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur is er deze koffieochtend, en eens in de maand vindt daar een extra activiteit plaats, zoals lezingen, creatieve ochtenden en deze maand dus kerstverhalen.

Arnold Gelderman woont in Loenen is een acteur en stemacteur. Hij heeft verschillende rollen in vele films ingesproken, waaronder diverse Disney-films. Een stemacteur heeft alleen zijn stem om stemmingen en gevoelens uit te drukken, het is echt een vak!

De vertelling zal muzikaal omlijst worden in kerstsfeer en er zal kerstbrood en kerstkrans zijn voor bij de koffie, thee of chocolademelk.

Koffie en thee €1,50. Toegang is gratis.

>

En zet alvast in de agenda: op woensdagochtend 22 januari komt Willem Mooij, welbekende Loenenaar, vertellen over Loenen vroeger en nu, met veel beeldmateriaal samen met Maarten Bootsma.onbekend (van pixabay.com)
deel deze activiteit

Locatie

Studio Idee
Loenen aan de Vecht
Doude van Troostwijkplein 57
3632bc


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.