• Alles

Cursus Schaken voor Volwassenen (5 lessen)

vrijdag 23 maart 20:00 - 21:30 uur

Wilt u met uw kind een partijtje kunnen schaken? Het altijd al willen leren? Of... hoe was de loop der stukken ook al weer? Onder leiding van een ervaren trainer maakt u zich de meesterlijke schaaksport eigen. Na het uitleggen van de regels leert u aan de hand van oefeningen en schaakpartijen de fijnere kneepjes van het schaakspel. Alle aspecten van het schaakspel, zoals de stukken, tactiek, strategie, opening, middenspel, eindspel, geschiedenis, notatie en klok komen aan bod.

Afgelopen jaren is de cursus een groot succes gebleken met deelnemers uit Stichtse Vecht en omstreken. Het animo was afgelopen jaren zelfs zo groot dat we nee hebben moeten verkopen! Met veel plezier worden de lessen gevolgd en na afloop staat iedereen zijn mannetje en natuurlijk ook vrouwtje achter het schaakbord. Wilt u zich ook het schaken meester maken? Geef u dan op, alleen of samen met iemand anders.

De cursus wordt gegeven op vijf vrijdagavonden (16, 23 maart, 6, 13, 20 april) van 20:00 – 21:30 uur in de Eenhoorn, Breedstraat 1 te Maarssen. Kosten bedragen € 25 voor 5 avonden (kan ook met de U-pas worden voldaan). Aanmelden voor 14 maart 2017 (bij voorkeur per e-mail op vegtlust@gmail.com of anders telefonisch bij P. Bekkers, 06-23890969) onder opgave van naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Zie voor meer informatie www.schaakclubvegtlust.nl/


deel deze activiteit

Locatie

H. Hartkerk
Maarssen
Breedstraat 3