Logo vechtstroom.nl
  • Alles

Alzheimer Café Maarssen

dinsdag 16 januari 20:00 t/m 21:30 uur

MAARSSEN - Een Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Er staat iedere keer een ander thema centraal waarvoor een gastspreker wordt uitgenodigd. Dit keer is het thema 'Herinneringen'.

Met oude foto’s kun je herinneringen ophalen. Het maken van een levensboek is een leuke manier om vorm te geven aan herinneringen. Ook de presentatie van oude plaatjes van Maarssen slaat altijd aan, daar kun je over meepraten! Een mooie avond met de Historische Kring en informatie over het maken van een levensboek.

Gastsprekers: Historische Kring en Tooske van Bergen. Na het interview is er gelegenheid om met elkaar te discussiëren en vragen te stellen. Tijdens de pauze is er ruimte voor contact met elkaar. Het Alzheimer Café wordt iedere derde dinsdag van de maand georganiseerd. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten.

De toegang is gratis, u hoeft zich niet aan te melden. Locatie: De Vondel, Vondelstraat 51, Maarssen, (naast woonzorgcentrum Maria Dommer). Inlichtingen: Voor informatie over het thema in het Alzheimer Café kunt u contact opnemen via het mail-adres: alzheimercafemaarssen@hotmail.com. Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door de stichting Alzheimer Nederland, afdeling Westelijk Utrecht. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Alzheimer Nederland: www.alzheimer-nederland.nl/regios/westelijk-utrecht.


deel deze activiteit