Logo vechtstroom.nl


Doe mee met de Zwem4daagse in Breukelen

Van 15 t/m 18 augustus is de 34e Zwem4daagse in ’t Kikkerfort in Breukelen. Iedereen met zwemdiploma A kan meedoen aan dit mooie evenement. De zwem4daagse is meer dan alleen banen zwemmen: het is extra gezellig en je werkt toe naar een mooi doel.

10 of 20 banen

De Zwem4daagse duurt vier dagen: van dinsdag t/m vrijdag. Na afloop ontvang je een mooi aandenken. Kinderen tot en met 8 jaar zwemmen 10 banen per avond, dat is 250 meter. Ben je ouder, dan zwem je 20 banen op een avond, voordat je een stempel ontvangt.

Medaille als aandenken

Van dinsdag tot en met donderdag kun je banen zwemmen voor de zwem4daagse van 18:30 uur tot 20:00 uur. De afsluitende dag is van 16:00 uur tot 17:30 uur. Na afloop ontvang je een mooie medaille als aandenken aan je deelname. Ook op de andere dagen zijn er leuke extra’s. Zo krijg je iets te eten en te drinken.

Schrijf je nu al in

De zwem4daagse is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel gezond, want je blijft goed in beweging. Inschrijven kan al bij de balie van ’t Kikkerfort. De kosten voor deelname zijn € 9,30 per deelnemer.

Reageer als eerste