Logo vechtstroom.nl


Op 4 juli is er een inloopbijeenkomst over de plannen met Bisonspoor.
Op 4 juli is er een inloopbijeenkomst over de plannen met Bisonspoor. (Foto: Tonny van Oosten)

Inloopbijeenkomst over plannen Bisonspoor Maarssenbroek

In en rondom BISON Shopping Center gaat de komende jaren veel gebeuren. Het moet een omgeving worden waar je heerlijk kunt winkelen en comfortabel kunt wonen. Ook wil de gemeente hier meer werkgelegenheid creëren. Over al deze plannen komt een inloopbijeenkomst op 4 juli.

MAARSSENBROEK - Iedereen is uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Tijdens dit inloopmoment word je geïnformeerd over de fases van de project en de ideeën rondom de inrichting van het openbaar gebied. Uiteraard is er genoeg gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wat omvat het project Bisonspoor 2020?

De gemeente en de eigenaar van het winkelcentrum, Winter Trust, willen meer halen uit het multifunctionele karakter van de omgeving: werken, winkelen en wonen en een prettige omgeving creëren met mogelijkheden tot recreatie.

- Er wordt gebouwd aan een positieve werk- en leefomgeving.

- Transformatie van het kantorencomplex moet zorgen voor een professioneel en goed bereikbaar business centrum met meer bedrijvigheid en werkgelegenheid.

- Er komen goede parkeervoorzieningen voor de bezoekers van het complex.

- De renovatie van het winkelcentrum (binnen en buitenzijde) zal zorgen voor een positievere winkelervaring.

Ook ligt er het voornemen om (zorg)woningen en/of een zorgconcept te realiseren in Bisonspoor, dit vervult een expliciete wens van bewoners van Bisonspoor.

Klankbordgroep

Het is de bedoeling dat na 4 juli een klankbordgroep wordt opgericht. Heeft u interesse om hierbij aan te sluiten? Meld u dan aan via willemijn.luchtenbelt@stichtsevecht.nl. Vermeld hierbij uw naam, adres en betrokkenheid (organisatie, bewoner of bedrijf).

Tijdens de inloopbijeenkomst is er ook een mogelijkheid om u in te schrijven. Het streven is om een groep deelnemers samen te stellen vanuit verschillende betrokkenheid bij het traject Bisonspoor 2020. Daarvoor zal een evenwichtige selectie moeten worden gemaakt in het aantal deelnemers van de klankbordgroep.

Gegevens bijeenkomst

De inloopbijeenkomst vindt plaats in kantoortoren Copenhagen op de achtste etage. Kantoortoren Copenhagen bevindt zich in Bison Shopping Center en ligt naast Apotheek Bisonspoor, huisnummer 1005. In het winkelcentrum zal een begeleider aanwezig zijn om u de weg te wijzen.

Medewerkers van Winter Trust en gemeente Stichtse Vecht zijn daar tussen 16.00 en 19.00 uur aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Reageer als eerste