Logo vechtstroom.nl


Bij de laatste turnwedstrijd van het seizoen behaalden de turnsters van Virto niet minder dan 10 medailles!
Bij de laatste turnwedstrijd van het seizoen behaalden de turnsters van Virto niet minder dan 10 medailles! (Foto: Virto Breukelen)

10 medailles voor turnsters van Virto Breukelen

In Amersfoort was afgelopen zaterdag  de jaarlijkse toestelfinale turnen. De laatste wedstrijd van het seizoen waarvoor de meisjes van turn- en sportvereniging Virto uit Breukelen zich eerder in het seizoen via voorronden konden plaatsen. In totaal had Virto maar liefst 52 finaleplaatsen bij elkaar geturnd!

AMERSFOORT/BREUKELEN - Een turnster mag maximaal op drie toestellen uitkomen.
De dag zelf was in drie delen verdeeld. Er werd gestart met de allerjongste turnsters, daarna kwamen de oudere meiden en ten slotte de D1-turnsters.

Bij de allerjongsten mochten de volgende meiden van Virto een medaille mee naar huis nemen: Fay goud op sprong, Julia goud op brug, Luna S. brons op balk, Zoë brons op vloer en Lisette zilver op vloer.

De overige groepen

Later op de dag waren de oudere meiden en D1-turnsters aan de beurt. Ook hier weer een hoop medailles: Kim zilver op brug, op sprong wonnen Roos en Jette goud en Kiki zilver. En voor haar brugoefening kreeg Faybi goud.

Al met al was het weer een mooie Virto wedstrijddag. De trainsters kijken terug op een mooi turnseizoen. Iedereen gaat nu genieten van een welverdiende zomervakantie en na de zomervakantie gaat Virto weer volop aan de slag met nieuwe onderdelen en oefeningen.
Ga naar www.virtobreukelen.nl voor uitslagen en foto's, of bekijk hun facebookpagina.

reageer als eerste