Logo vechtstroom.nl


Femke Goedendorp is door D66 Stichtse Vecht aangewezen als lijsttrekker voor de gemeenteraads-verkiezingen in 2018.
Femke Goedendorp is door D66 Stichtse Vecht aangewezen als lijsttrekker voor de gemeenteraads-verkiezingen in 2018. (Foto: D66 Stichtse Vecht)

Femke Goedendorp Lijsttrekker D66 Stichtse Vecht

Femke Goedendorp is door de leden van D66 in Stichtse Vecht aangewezen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

STICHTSE VECHT - Voorzitter Hans Stam: "Femke heeft als bevlogen fractievoorzitter laten zien goede resultaten te kunnen boeken en het D66-geluid duidelijk te kunnen verwoorden. Zij heeft bovendien een groot hart voor Stichtse Vecht. Wij hebben dan ook vol vertrouwen in haar!"

Goedendorp (37) is in 2014 raadslid geworden. In februari 2016 werd zij fractievoorzitter. Zij ondernam met succes initiatieven om de integratie van statushouders in de gemeente te verbeteren en het draagvlak te vergroten. Ook heeft zij veel aandacht voor de cultuurhistorie in onze gemeente. Daarnaast heeft zij volop ingezet op een versterking van preventie in de zorg binnen Stichtse Vecht, onder het motto 'voorkomen is beter dan genezen!'

Erg blij

Goedendorp: "Doordat wij een permanente campagne opgezet hebben en iedere maand meermaals in gesprek gaan met leden en inwoners zitten wij steeds meer in de haarvaten van onze samenleving. Wij hebben hierdoor een goed beeld van wat er speelt in onze gemeente en kunnen daar actief op inspelen."

Goedendorp over haar benoeming tot lijsttrekker: „Ik ben erg blij met het vertrouwen van mijn partij. Ik zie het als mijn opdracht om de uitgangspunten van D66 concreet te vertalen in wat goed is voor alle inwoners van Stichtse Vecht. Dat betekent goede zorg voor de mensen die zichzelf niet kunnen redden, maar ook vertrouwen hebben in de eigen kracht van mensen."

"Bij ons staan participatie, jeugd en onderwijs, duurzaamheid en cultuur uiteraard hoog in het vaandel. Daar blijf ik me graag voor inzetten. We gaan er samen een mooie campagne van maken!!"

Reageer als eerste