Logo vechtstroom.nl


Wie weet een naam voor de multifunctionele ruimte in 't Kampje in Loenen aan de Vecht?
Wie weet een naam voor de multifunctionele ruimte in 't Kampje in Loenen aan de Vecht? (Foto: Google maps)

Prijsvraag: wie weet een naam voor de multifunctionele ruimte in 't Kampje in Loenen aan de Vecht?

'De Uitkijk' in 't Kampje, dat onlangs is verbouwd, wordt een multifunctionele ruimte. Voor mensen die graag buitenshuis willen werken. Voor de moeders en vaders die tussendoor een kopje koffie willen drinken, Opa's en oma's die met hun kleinkinderen een spelletje willen spelen. Alleen of samen. Het kan allemaal. Iedereen is welkom.

LOENEN AAN DE VECHT - "Er zullen diverse activiteiten worden georganiseerd zoals lezingen, (mini) concerten en theater. De verbouwing is gestart en ja, het gaat echt heel mooi worden. Alleen missen we nog een mooie naam", zegt kwartiermaker Carol Barenbrug.

Dus ben of ken jij iemand die een nieuwe naam weet voor 'de Uitkijk'? Geef die dan uiterlijk voor 10 juli door via: prijsvraag@kampje-plus.nl.

Ook worden er op diverse plekken in het dorp bussen neergezet waar je een briefje met misschien wel de winnende naam in kan doen. Je kunt een tegoedbon van 100 euro van Jumbo Koster winnen, een tegoedbon van 50 euro van 't Amsterdammertje en een schoonheidsbehandeling bij schoonheidsspecialiste Iris Green t.w.v. 85 euro.

Tijdens de actiedag op zaterdag 26 augustus wordt de winnende naam bekend gemaakt.

Presenteer je met een stand op de Actiedag

Bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen op de Actiedag 26 augustus in 't Kampje een stand huren om zichzelf aan Loenen en omgeving te presenteren. De opbrengsten van die dag gaan naar het nieuwe interieur voor de gemeenschappelijke ruimte.

Zijn er vragen over het huren van een stand e.d, dan kunt u contact opnemen met Carol Barenbrug via: info@kampje-plus.nl.

Reageer als eerste